Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Πωλείται το καφε μπαρ barka στο Λουτράκι

Tο κατάστημα καφέ μπαρ «barka» ξεκίνησε πριν 3 σεζόν.
Είναι ένα μαγαζί το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Λουτράκι Γλώσσας Σκοπέλου. Είναι μπροστά στο λιμάνι του νησιού στα 100 μ, μπροστά του ακριβώς βρίσκεται η πιάτσα των ΤΑΞΙ και των λεωφορείων. Δεξιά του βρίσκεται η Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στα 30μ. το λιμεναρχείο και η παραλία της περιοχής. Το μαγαζί είναι πλήρως ανακατασκευασμένο διότι το προηγούμενο μαγαζί ήταν ταξιδιωτικό πρακτορείο, γι' αυτό και ό,τι έχει μέσα από υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, τουαλέτες, πατάρι, πατώματα, τα πάντα είναι καινούρια.
Το μαγαζί διαθέτει και δεύτερο όροφο ο οποίος λειτουργεί σαν αποθήκη. Ο εξοπλισμός των ψυγείων και των πάγκων είναι της zanussi, η μηχανή του καφέ είναι διπλό ηλεκτρονικό group της faema. Η πλατεία έξω του μαγαζιού είναι περίπου 100 τμ.,στο χώρο της πλατείας έχω στήσει και ένα εξωτερικό μπαράκι για το βράδυ το οποίο πάει πολύ καλά. 'Ολα μας τα τραπεζοκαθίσματα είναι τικ, το καλύτερο ξύλο για εξωτερικούς χώρους. Η πέργκολα με τις τέντες και τα πλαϊνά πλαστικά είναι καινούρια, δεν προϋπήρχαν. Στην είσοδο του μαγαζιού έχω μεγάλους lounge καναπέδες χειροποίητους, 2 μπροστά σειρές, είναι ξύλινοι με τεράστια αναπαυτικά μαξιλάρια, φτιαγμένοι πέρυσι. Ακριβώς από πίσω ξεκινάει το σαλόνι και πλησιάζοντας στο μπαρ έχω ψηλά τραπέζια και καρέκλες (stand), που ταιριάζουν με το μπαρ. Το μαγαζί μπορεί να λειτουργήσει και στο εσωτερικό του για 30 άτομα περίπου.
Το μπαρ του είναι πλήρως εξοπλισμένο με μπλέντερ για κοκτέιλς, ηλεκτρικό στίφτη santos, μίξερ, φραπεδιέρα, τεράστια παγομηχανή (δίναμε και σε άλλα μαγαζιά πάγο), ψύκτη νερού καθώς και την μηχανή του καφέ faema διπλό ηλεκτρονικό group. Η κουζίνα μας διαθέτει ηλεκτρικό επαγγελματικό φούρνο για πίτσες, ψήνει την πίτσα σε 4 λεπτά, αεροκουρτίνα, διπλή επαγγελματική τοστιέρα, διπλή φριτέζα με ξεχωριστούς κάδους, δυο τοστιέρες, ηλεκτρικό επαγωγικό μάτι ταχείας καύσεως (induction), κάθε είδους σκεύος, καθώς και μεγάλη γκάμα σε πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Στο εσωτερικό του μαγαζιού έχει 4 ηχεία και ένα sub woofer, στο εξωτερικό του μαγαζιού έχει 6 ηχεία μέσα στο χώρο της πλατείας ρυθμιζόμενα το καθένα ξεχωριστά. Επίσης έχει τηλεόραση 42 ιντσών τοποθετημένη με κουτί πάνω από το εξωτερικό μπαρ και nova, επίσης έχουμε και δυο μεγάλους ανεμιστήρες με δυνατότητα ψεκασμού νερού. Το μαγαζί διαθέτει και ειδικό σύστημα της sunsoft για τις παραγγελίες με pda, οθόνη touch screen, και 2 printer, ένα στην κουζίνα και ένα στο μπαρ.
Tιμή πώλησης συζητήσιμη!
ΣΤΑΜΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ. 6949206322